Arhive kategorije: Javni oglasi/konkursi

Javni oglasi i konkursi

Poziv za prijavu popisivača i instruktora na popisu stanovništa

Na web stranici Općine Breza (http://opcinabreza.com/OPCINA_BREZA/JAVNI_POZIVI/NEZAHETA/Javni_poziv_za_opcinske_instruktore_i_popisivace.pdf) dana 10.07.2013.godine objavljen je Javni poziv za prijavu kandidata za Općinske instruktore u popisivače Općine Breza za popis popis stanovništva. Tekst oglasa možete pogledati ovdje.

Objavljeno Javni oglasi/konkursi | Komentariši

Oglas za prijem u radni odnos državnih službenika u Općini Breza

Na web strani Agencije za državnu službu FBiH dana 31.05.2013.godine objavljen je konkurs za prijem u radni odnos u Općini Breza. Takođe isti konkurs je objavljen u dnevnom listu Dnevni avaz dana 03.06.2013.godine. Obzirom da na zvaničnoj stranici Općine Breza … Nastavi čitati

Objavljeno Javni oglasi/konkursi | Komentariši

Oglas za primjem volontera

Na web stranici Općine Breza (http://www.opcinabreza.com/OPCINA_BREZA/OGLASI/oglas_za_prijem_volontera.pdf) dana 20.05.2013.godine objavljen je konkurs za prijem volontera-pripravnika (Volonter – bakalaureat/bachelor – javne uprave). Oglas je prema dokumetu potpisan od strane Načelnika 10.05.2013 i protokolisan pod brojem 01/2-05-1260/13. Ne znamo koji je razlog ovolikog … Nastavi čitati

Objavljeno Javni oglasi/konkursi | 12 komentara

Konkurs za izbor i imenovanje direktora JP “Komunalno” d.o.o. Breza

Dana 03.01.2013.objavljen je konkurs za izbor i imenovanje direktora JP “Komunalno” d.o.o. Breza. Tekst konkursa možete pogledati ovdje. Konkurs je ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u “Službenim novinama Federacije BiH” i dnevnom listu “Oslobođenje”.  

Objavljeno Javni oglasi/konkursi | Komentariši

Javni oglas za imenovanje članova komisije OV Breza

Dana 24.12.2012 objavljen je javni oglas za imenovanje članova komsije Općinskog vijeća Breza i to: 1. Komisija za Statut i propise; 2. Drugostepena upravna komisija; 3. Komisija za Budžet i finansije.

Objavljeno Javni oglasi/konkursi, Općinsko vijeće Breza | Komentariši