Saopštenje za javnost Stranke za BiH Breza

U prilogu se može pročitati saopštenje za javnost Strane za BiH Breza u povodu zadnjih odluka Općinskog vijeća Breza:

SBiH_Saopstenje za javnost_april 2013

 

Ovaj unos je objavljen u Nekategorisano. Zabilježite trajni link.

6 odgovora na Saopštenje za javnost Stranke za BiH Breza

 1. breza kaže:

  hjooj. hajde. al kad ste vi tolko principijelni sto ne pisete o malverzacijama unutar vase stranke, odnosno stranke za bih? kako se kulic trebao postavit za mjesto direktora socijalnog ako nagovori mjestane izboda da dozvole istresanje smeca? ili kako se dade odmetnuo iz stranke. mutni ste ko stavnja.

 2. Breza i ja sam kaže:

  Lično nemam potrebe ni da branim ni da kudim stranku za bih u Brezi. Koliko vidim u saopštenju oni su spomenuli dadeta. To više govori o njemu samom.
  A principijelnost se može cijeniti po postupcima. Ne znam je li to za kulića tačno i je li uopšte on direktor socijalnog, koliko ja znam da nije?!
  Isto tako je činjenica da su ostali svi u vijeću podržali i nagrade i povećanje cijena smeća, ima li tu principijelnosti?
  Narodu je izgleda sve u redu i nemoj da se ko zamjeri sa vladajućom klikom!

 3. crnjak kaže:

  mislim da su ovi komentari namjestu svugdje ima svašta ali ipak mislim da su ovi iz SB iH ostali dosljedni svojih principa i govora pred izbore da će narod obavještavati šta se dšava unutar nam lijepe opčine i da se drže svojih principa i stavova.Što se tiće gos.Kulića nisam kompetentan da diskutujem o njegovim postupcima vjerovatno da je uspio nagovoriti narod za smeće možda bi i bio u centru za socijalni rad ali očito nije.A kako je krenula ova vlast treba će nam dosta socijalnih radnika jer če 80 % biti socijalno ugrožena kategorija

 4. glupi narod kaže:

  stranka za bih breza dovoljno je rekla kada je u predizbornoj kampanji dijelila dvolisnice na kojima se na uvredljiv nacin govori o kandidatima za nacelnike,iako su se kao obavezali voditi dostojanstvenu kampanju.
  jos jedna stvar,jebo vas narod glupi,kako ne mozete shvatiti da je taj narod najgora bagra,treba ih tiranisati do maximuma. ko je tuzlicu bokte donio toliko glasova do glupi narod!? zato nemojte boga vam vise spominjati narod i interese naroda. narod je stoka glupa,treba im ovako.

 5. fronta kaže:

  jel kulic jos predsjednik stranke za bih? imam pouzdane informacije da se nudi demokratskoj fronti breza?

 6. fronta 2 kaže:

  zar postoji demokratska fronta u brezi ja nisam čuo da imaju aktivista?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>